Welkom bij de grootste spellenwinkel
van Arnhem en omgeving

Ga direct naar de webshop
Richard Janssen
Disney Lorcana

Disney Lorcana

August 24, 2023 2:08 PM

Richard Janssen

Disney Lorcana een trading card games gebracht door Ravensburger.

Disney Lorcana, we zien er steeds meer van en lezen er meer over maar wat is het nu?

Ravensburger is samen met Disney een trading card game (TCG) gaan maken een tegenhanger van de bestaande en bekende Pokémon & Magic we zien de laatste jaar meer nieuwe TCG komen in de markt. Als winkel maken we dan ook een keuze wat spreekt ons aan, waar worden wij blij van. Vaak zien we namelijk dat de 1ste lichting snel uitverkocht is en daarna het een tijd duurt voor er wat nieuws is. Meestal zeggen we ook laten we even wachten om te kijken is het iets voor 1 keer of gaat dit blijven!

https://youtu.be/NChQz3Pjkp4

Dus toen ik hoorde dat Ravensburger dit ging doen ben ik er boven op gesprongen zelfs de vertegenwoordiger had er nog niet van gehoord :-) aangezien het voor Ravenburger NL iets nieuws was hebben wij bij ons in de winkel met deel van het personeel uitgebreid gehad over Trading card games, wat komt er bij kijken wat heb je als klant nodig en dat alles over begeleiding van een kop koffie en wat lekkers.

Bij lorcana was ik gelijk super enthousiast het is Mickey en Donald wie vind dat nu niet cool. Daarom ben ik ook naar de Spielware Messe in Nurenberg (D) gereden om hier meer van te zien en te horen hoe het werkt, een super leuke dag.

lorcana (1).jpg 630.18 KB
Samen natuurlijk met Ryan Miller (bekend van Magic en bezig met Lorcana) op de foto, en dan uitleg krijgen. Het leuke aan Lorcana is dat het speelt zonder Energie en of Mana maar de kaarten welke je in de hand hebt kun je gebruiken op meerdere manieren. op https://www.disneylorcana.com/en-US kun je meer lezen over hoe alles werkt. En hou onze shop in de gate als je net zo enthousiast bent als wij dat zijn. 

Groetjes Richard

Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard Janssen | community

Mijn naam is Richard, vader van 2 boys en eigenaar van het spelkwartier sinds 2020.

Onze nieuwe Site

Geschreven door Richard Janssen

Welkom op onze site.

Lees meer

Star Wars Legion

Geschreven door Richard Janssen

Als je van Star Wars en miniaturen houdt dan is Star Wars Legion het spel voor jou! Speel met je favoriete karakters uit het Star Wars universum en creëer je eigen onvergetelijke verhalen!

Lees meer

Pokémon: Het Nieuwe Tijdperk

Geschreven door Richard Janssen

We zijn aangekomen in een nieuw tijdperk; zowel voor Pokémon zelf als voor Pokémon in onze winkel. Spelkwartier gaat binnenkort zijn eerste Pokémon Pre-Release toernooi organiseren.

Lees meer