Richard
Blog overzicht - Disney Lorcana

Disney Lorcana

April 14th, 2023 • Door: Richard

Disney Lorcana een trading card games gebracht door Ravensburger.

Disney Lorcana, we zien er steeds meer van en lezen er meer over maar wat is het nu?

Ravensburger is samen met Disney een trading card game (TCG) gaan maken een tegenhanger van de bestaande en bekende Pokémon & Magic we zien de laatste jaar meer nieuwe TCG komen in de markt. Als winkel maken we dan ook een keuze wat spreekt ons aan, waar worden wij blij van. Vaak zien we namelijk dat de 1ste lichting snel uitverkocht is en daarna het een tijd duurt voor er wat nieuws is. Meestal zeggen we ook laten we even wachten om te kijken is het iets voor 1 keer of gaat dit blijven!

https://youtu.be/NChQz3Pjkp4

Dus toen ik hoorde dat Ravensburger dit ging doen ben ik er boven op gesprongen zelfs de vertegenwoordiger had er nog niet van gehoord :-) aangezien het voor Ravenburger NL iets nieuws was hebben wij bij ons in de winkel met deel van het personeel uitgebreid gehad over Trading card games, wat komt er bij kijken wat heb je als klant nodig en dat alles over begeleiding van een kop koffie en wat lekkers.

Bij lorcana was ik gelijk super enthousiast het is Mickey en Donald wie vind dat nu niet cool. Daarom ben ik ook naar de Spielware Messe in Nurenberg (D) gereden om hier meer van te zien en te horen hoe het werkt, een super leuke dag.Samen natuurlijk met Ryan Miller (bekend van Magic en bezig met Lorcana) op de foto, en dan uitleg krijgen. Het leuke aan Lorcana is dat het speelt zonder Energie en of Mana maar de kaarten welke je in de hand hebt kun je gebruiken op meerdere manieren. op https://www.disneylorcana.com/en-US kun je meer lezen over hoe alles werkt. En hou onze shop in de gate als je net zo enthousiast bent als wij dat zijn.

Groetjes Richard

Deel dit blog artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard

Het was een droom welke waar geworden is na gewerkt te hebben in spellenwinkels en daarna in Arnhem mijn eigen winkel te openen kon ik het Spelkwartier over nemen. Hier waren dan weinig gedachte voor nodig en dit heb ik met Patrick dan ook gedaan. Helaas kregen we in 2020 te maken met COVID nu twee jaar verder veel mooie dingen veranderd en dan online weer een stap verder. Mijn Keuze van spellen zijn voornamelijk de snelle en gezellige spellen ook vind ik deck building helemaal te gek. Dat is ook de reden dat wij Dale of Merchants hebben vertaald naar het Nederlands. Verder hou ik van lekker dom lullen en veel gezelligheid. Groetjes Richard

Trading Card Assortiment

Aangezien wij een spellen speciaal zaak zijn is het natuurlijk vooral gezelligheid wat wij aanbieden, spellen spelen kan al vanaf 3 jaar daar hebben we haba spellen voor, maar ook de andere leveranciers hebben kinder spellen. Voor de familie spellen, cooperatieve spellen, twee spelers en expert spellen richten we de pijlen wat meer naar 999 games, White Goblin Games en Asmodee

Dan hebben wij van Ravensburger en Jumbo spellen en puzzels van 2 tot 40.000 stukjes. Ook kun je bij ons tweedehands puzzels krijgen. Over tweedehands gesproken wij hebben tweedehands spellen en losse onderdelen, mocht je een keer wat kwijt zijn.

Dan zijn er ook veel mensen die miniaturen spellen spelen hiervoor werken wij samen met games workshop en Reaper miniaturen en als je dan een mooi terrein wilt maken voor je spel dan raden wij Zitterdes aan. Een spellen winkel zonder Role playing games kan natuurlijk niet vandaar dat wij ook deze hebben en de beruchte trading card games :-) . neem een kijkje in onze shop of nog beter kom de winkel in.

2de hands - Alpha Omega

€19,99

Spannend

Bekijk in webshop

2de Hands - Animal Selfie

€7,99

Een

Bekijk in webshop

2de Hands - Boonanza: Het Dobbelspel

€9,99

Deze

Bekijk in webshop

2de Hands - diner voor één

€7,99

Ontsnap

Bekijk in webshop
ecommerce

Onze nieuwe Site

June 21st, 2022

Lees meer
ecommerce

Onze Speelruimte & Entree

June 21st, 2022

Lees meer