Richard
Blog overzicht - Cardmarket

Cardmarket

July 7th, 2022 • Door: Richard

Cardmarket de Marktplaats voor al je TCG.

Cardmarket de Marktplaats voor al je Trading card games, wij hebben er voornamelijk Magic the Gathering op staan maar zins kort ook Flesh and Blood en Pokémon.

Bij Cardmarket staan wij bekend onder de naam Spelkwartier , hier kun je je kaarten bestellen wil je ze in de winkel afhalen dat is ook geen probleem bestel de kaarten en zodra je klaar bent annuleer je de bestellen met als bijschrift "graag afhalen in de winkel" zodra wij de annulering hebben geaccepteerd liggen de kaarten voor afhaal klaar in de winkel.

Om er voor te zorgen dat wij het account kunnen blijven vullen kopen wij ook kaarten in kom hiervoor naar de winkel.

Deel dit blog artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard

Het was een droom welke waar geworden is na gewerkt te hebben in spellenwinkels en daarna in Arnhem mijn eigen winkel te openen kon ik het Spelkwartier over nemen. Hier waren dan weinig gedachte voor nodig en dit heb ik met Patrick dan ook gedaan. Helaas kregen we in 2020 te maken met COVID nu twee jaar verder veel mooie dingen veranderd en dan online weer een stap verder. Mijn Keuze van spellen zijn voornamelijk de snelle en gezellige spellen ook vind ik deck building helemaal te gek. Dat is ook de reden dat wij Dale of Merchants hebben vertaald naar het Nederlands. Verder hou ik van lekker dom lullen en veel gezelligheid. Groetjes Richard

Assortiment

Aangezien wij een spellen speciaal zaak zijn is het natuurlijk vooral gezelligheid wat wij aanbieden, spellen spelen kan al vanaf 3 jaar daar hebben we haba spellen voor, maar ook de andere leveranciers hebben kinder spellen. Voor de familie spellen, cooperatieve spellen, twee spelers en expert spellen richten we de pijlen wat meer naar 999 games, White Goblin Games en Asmodee

Dan hebben wij van Ravensburger en Jumbo spellen en puzzels van 2 tot 40.000 stukjes. Ook kun je bij ons tweedehands puzzels krijgen. Over tweedehands gesproken wij hebben tweedehands spellen en losse onderdelen, mocht je een keer wat kwijt zijn.

Dan zijn er ook veel mensen die miniaturen spellen spelen hiervoor werken wij samen met games workshop en Reaper miniaturen en als je dan een mooi terrein wilt maken voor je spel dan raden wij Zitterdes aan. Een spellen winkel zonder Role playing games kan natuurlijk niet vandaar dat wij ook deze hebben en de beruchte trading card games :-) . neem een kijkje in onze shop of nog beter kom de winkel in.

Elf Ranger, Lanaerel Grayleaf

€5,99

Verfraa...

Bekijk in webshop

Elf Ranger, Lanaerel Grayleaf

€5,99

Verfraa...

Bekijk in webshop

Figure Carrying Case

€21,99

Verfraa...

Bekijk in webshop

10 Metal Puzzles

€9,99

Bekijk in webshop
ecommerce

Onze Speelruimte & Entree

June 21st, 2022

Lees meer
ecommerce

Onze nieuwe Site

June 21st, 2022

Lees meer

Laat een reactie achter