Welkom bij de grootste spellenwinkel
van Arnhem en omgeving

Ga direct naar de webshop
Richard Janssen

Whatsapp

5 maart 2024 09:42

Wij gebruiken in WhatsApp de community functie. hier kun je met elkaar communiceren en op de hoogte blijven van alle nieuws in onze winkel!  

Er zijn zoveel manieren om met elkaar in contact te blijven wij gebruikte voor verschillende speel groepen, verschillende app groepen. Nu met de optie om in WhatsApp een community te maken was dit de logische volgende stap. 

Via de onderstaande QR code kom je in de community daar zie je dan de verschillende groepen waar je lid van kunt worden, Spelletjes tijd is voor alle casual afspraken en spellen. Maar miniaturen, Trading card en alle andere spellen zijn vertegenwoordigd. Mocht je lid zijn en je mist een groep laat het ons weten. Ook kun je een bestaande groep toevoegen de regel is dan wel dat het een Spelkwartier groep wordt :-). 

Dit is voor de winkel naast onze tickets via de website de manier om een plek te bemachtigen in en tijdens onze spellen avonden (donderdag, vrijdagavonden en de zaterdag en zondag) 

Dus spreek met elkaar af en maak nieuwe vrienden of spreek af met oude vrienden.    

SKA APP.png 94.58 KB


Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard Janssen | community

Mijn naam is Richard, vader van 2 boys en eigenaar van het spelkwartier sinds 2020.

Onze nieuwe Site

Geschreven door Richard Janssen

Welkom op onze site.

Lees meer

Lorcana, een introductie

Geschreven door Tom Voskuilen

Een introductie over hoe de Trading Card Game Lorcana werkt.

Lees meer

Villagers

Geschreven door Wolter Schaap

Na verschillende malen het opgezet te hebben en weer afgebroken omdat we afgeleid werden door gezellige klanten was het vandaag rustig genoeg om met de stagiair en het andere personeel Villagers van White Goblin Games uit te proberen. 

Lees meer