Welkom bij de grootste spellenwinkel
van Arnhem en omgeving

Ga direct naar de webshop
Richard Janssen

Whatsapp

5 maart 2024 09:42

Wij gebruiken in WhatsApp de community functie. hier kun je met elkaar communiceren en op de hoogte blijven van alle nieuws in onze winkel!  

Er zijn zoveel manieren om met elkaar in contact te blijven wij gebruikte voor verschillende speel groepen, verschillende app groepen. Nu met de optie om in WhatsApp een community te maken was dit de logische volgende stap. 

Via de onderstaande QR code kom je in de community daar zie je dan de verschillende groepen waar je lid van kunt worden, Spelletjes tijd is voor alle casual afspraken en spellen. Maar miniaturen, Trading card en alle andere spellen zijn vertegenwoordigd. Mocht je lid zijn en je mist een groep laat het ons weten. Ook kun je een bestaande groep toevoegen de regel is dan wel dat het een Spelkwartier groep wordt :-). 

Dit is voor de winkel naast onze tickets via de website de manier om een plek te bemachtigen in en tijdens onze spellen avonden (donderdag, vrijdagavonden en de zaterdag en zondag) 

Dus spreek met elkaar af en maak nieuwe vrienden of spreek af met oude vrienden.    

SKA APP.png 94.58 KB


Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard Janssen | community

Mijn naam is Richard, vader van 2 boys en eigenaar van het spelkwartier sinds 2020.

Dungeons & Dragons, Backstories

Geschreven door Tom Voskuilen

Inspiratie en tips voor een diepgaander karakter

Lees meer

5 Torens

Geschreven door Milou .

5 Torens is een leuk en strategisch spel.

Lees meer

Star Wars Legion bij Spelkwartier

Geschreven door Jur de Leeuw

Sinds juni vorig jaar zijn wij actief betrokken bij Star Wars Legion. In deze blog werpen we een blik op het jaar 2023 en kijken we vooruit naar wat het komende jaar voor ons in petto heeft bij Spelkwartier.

Lees meer