Richard
Blog overzicht - Uw feest in het Spelkwartier

Uw feest in het Spelkwartier

March 19th, 2023 • Door: Richard

Of je nu voor je kinderen, personeel en je vrienden een feest wilt geven bij ons kan het.

In het spelkwartier hebben wij een grote speelkelder waar wij verschillende activiteiten organiseren. Of je nu voor je kinderen een spellen middag wilt doen, met je collega's na het werk een buffet en daarna spellen spelen.

Waar kun je aan denken?

Dungeons & Dragons een verhaal aangepast op jou groep de karakters worden persoonlijk gepast op het karakter van je vrienden en de DM maakt een one shot welke voor iedereen geschikt is.

Kids party 19-03Of wil je een tradingcard games leren, Magic the Gathering, Pokémon of een van de vele andere keuzes. Welicht wil je gewoon een bordspel spelen of indrinken omdat je voor je vrijgezellen later de stad in gaat.

Hoe doen wij dat? als eerste gaan we in gesprek met elkaar om te kijken wat je wensen zijn alles kan al vanaf € 3.00 per persoon en daarna is het einde zoek zolang het in de kelder kan is alles mogelijk :-)

Wil je meer weten mail ons dan vragen@spelkwartier.nl

Groetjes Richard

Deel dit blog artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard

Het was een droom welke waar geworden is na gewerkt te hebben in spellenwinkels en daarna in Arnhem mijn eigen winkel te openen kon ik het Spelkwartier over nemen. Hier waren dan weinig gedachte voor nodig en dit heb ik met Patrick dan ook gedaan. Helaas kregen we in 2020 te maken met COVID nu twee jaar verder veel mooie dingen veranderd en dan online weer een stap verder. Mijn Keuze van spellen zijn voornamelijk de snelle en gezellige spellen ook vind ik deck building helemaal te gek. Dat is ook de reden dat wij Dale of Merchants hebben vertaald naar het Nederlands. Verder hou ik van lekker dom lullen en veel gezelligheid. Groetjes Richard

De Winkel Assortiment

Aangezien wij een spellen speciaal zaak zijn is het natuurlijk vooral gezelligheid wat wij aanbieden, spellen spelen kan al vanaf 3 jaar daar hebben we haba spellen voor, maar ook de andere leveranciers hebben kinder spellen. Voor de familie spellen, cooperatieve spellen, twee spelers en expert spellen richten we de pijlen wat meer naar 999 games, White Goblin Games en Asmodee

Dan hebben wij van Ravensburger en Jumbo spellen en puzzels van 2 tot 40.000 stukjes. Ook kun je bij ons tweedehands puzzels krijgen. Over tweedehands gesproken wij hebben tweedehands spellen en losse onderdelen, mocht je een keer wat kwijt zijn.

Dan zijn er ook veel mensen die miniaturen spellen spelen hiervoor werken wij samen met games workshop en Reaper miniaturen en als je dan een mooi terrein wilt maken voor je spel dan raden wij Zitterdes aan. Een spellen winkel zonder Role playing games kan natuurlijk niet vandaar dat wij ook deze hebben en de beruchte trading card games :-) . neem een kijkje in onze shop of nog beter kom de winkel in.

2de hands - Alpha Omega

€19,99

Spannend

Bekijk in webshop

2de Hands - Animal Selfie

€7,99

Een

Bekijk in webshop

2de Hands - Boonanza: Het Dobbelspel

€9,99

Deze

Bekijk in webshop

2de Hands - diner voor één

€7,99

Ontsnap

Bekijk in webshop
ecommerce

Onze nieuwe Site

June 21st, 2022

Lees meer
ecommerce

Onze Speelruimte & Entree

June 21st, 2022

Lees meer