Welkom bij de grootste spellenwinkel
van Arnhem en omgeving

Ga direct naar de webshop
Richard Janssen

Spelkwartier on Tour met Pokémon

24 augustus 2023 14:00

Pokémon ruil en leer middag bij Siza samen met de bewoners van Schaarsbergen. Het nieuwe Spelkwartier on Tour een gezellige middag voor jong en oud.

Pokémon ruil en leer middag bij Siza samen met de bewoners van Schaarsbergen. Het nieuwe Spelkwartier on Tour een gezellige middag voor jong en oud. 

nadat wij welkom geheten werden door Siza en de vrijwilligers hebben wij de boel mooi opgebouwd en de spellen klaargelegd. Het was super leuk om nieuwe mensen te leren kennen en hun het spel te leren daarnaast waren er kinderen druk met het ruilen van kaarten en het aan elkaar leren van "hoe herken je een valse kaart". 

Toch blijven de verbaasde gezichten van alle mama's en papa's super leuk om te zien, er gaat een wereld voor ze open "wist niet dat het een spel was!" is dan toch wel het leukste commentaar. Dan ook de betrokkenheid van ouders te zien en zelfs die hebben we het spel kunnen leren. 

Nogmaals bedankt aan Siza voor het gebruik van de ruimte en de ouders die het georganiseerd hebben zodat we dit samen konden doen

Deze dag was zeker voor herhaling vatbaar en zou jij ook willen dat wij in jullie buurtcentrum een ruil en leer dag komen doen neem dan gerust contact op met ons. 

Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard Janssen | community

Mijn naam is Richard, vader van 2 boys en eigenaar van het spelkwartier sinds 2020.

De eerste stapjes naar #oosterspel

Geschreven door Richard Janssen

Al een tijd lopen wij met een idee om een beurs te organiseren in het Oosten.

Lees meer

Star Wars Legion bij Spelkwartier

Geschreven door Jur de Leeuw

Sinds juni vorig jaar zijn wij actief betrokken bij Star Wars Legion. In deze blog werpen we een blik op het jaar 2023 en kijken we vooruit naar wat het komende jaar voor ons in petto heeft bij Spelkwartier.

Lees meer

Lorcana, Illumineer's Quest Testplay

Geschreven door Tom Voskuilen

Wij hebben alvast de nieuwe Illumineers Quest, Deep Trouble getest. Lees alles over onze bevindingen. 

Lees meer