Welkom bij de grootste spellenwinkel
van Arnhem en omgeving

Ga direct naar de webshop
Richard Janssen
Pokémon: Het Nieuwe Tijdperk

Pokémon: Het Nieuwe Tijdperk

August 24, 2023 2:04 PM

Richard Janssen

We zijn aangekomen in een nieuw tijdperk; zowel voor Pokémon zelf als voor Pokémon in onze winkel. Spelkwartier gaat binnenkort zijn eerste Pokémon Pre-Release toernooi organiseren.

We zijn aangekomen in een nieuw tijdperk; zowel voor Pokémon zelf als voor Pokémon in onze winkel. We verkopen al jaren Pokémon kaarten en hebben al wat ruilmiddagen gehad, nu het nieuwe tijdperk Scarlet & Violet begint vonden wij het een mooi moment om ook te starten met onze Pokémon Play league "Mighty Mismagius

Onze eerste Pokémon Play evenement wordt de Pre-Release van de nieuwe Scarlet & Violet set op Zaterdag 25 Maart. Tijdens dit event kun je nog voordat de set uitkomt in een toernooitje met de nieuwe kaarten spelen. Elke deelnemer ontvangt een Pre-Release kit bestaande uit een 40-kaarten deck, een exclusieve promo kaart en 4 Booster Packs van de nieuwe set. Dit toernooitje is zeer geschikt voor nieuwere spelers en heeft een gezellige sfeer. Elke deelnemer zal na afloop van het toernooi nog 3 boosters ontvangen en we zullen natuurlijk prijzen uitdelen voor de winnaars. We hopen dat het een gezellige middag wordt!
Hier kun je je aanmelden voor de Pre-Release.

We zijn van plan om veel Pokémon evenementen te gaan organiseren de komende tijd. Te beginnen met de Pre-Release op Zaterdag 25 Maart. Daarnaast gaan we Pokémon ruilmiddagen organiseren, Casual League evenementen waar spelers van elk niveau met elkaar kunnen spelen en grotere competitieve toernooien met grotere prijzen. Onze prachtige winkel en SpelKelder biedt een nette speelruimte voor spelers. We staan ook open voor input vanuit de community en hopen een gezellige speel omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt. 

Groetjes Cedric

Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard Janssen | community

Mijn naam is Richard, vader van 2 boys en eigenaar van het spelkwartier sinds 2020.

De eerste stapjes naar #oosterspel

Geschreven door Richard Janssen

Al een tijd lopen wij met een idee om een beurs te organiseren in het Oosten.

Lees meer

Disney Lorcana

Geschreven door Richard Janssen

Disney Lorcana een trading card games gebracht door Ravensburger.

Lees meer

Star Wars Legion

Geschreven door Richard Janssen

Als je van Star Wars en miniaturen houdt dan is Star Wars Legion het spel voor jou! Speel met je favoriete karakters uit het Star Wars universum en creëer je eigen onvergetelijke verhalen!

Lees meer