Welkom bij de grootste spellenwinkel
van Arnhem en omgeving

Ga direct naar de webshop
Richard Janssen

Pokémon: Het Nieuwe Tijdperk

24 augustus 2023 14:04

We zijn aangekomen in een nieuw tijdperk; zowel voor Pokémon zelf als voor Pokémon in onze winkel. Spelkwartier gaat binnenkort zijn eerste Pokémon Pre-Release toernooi organiseren.

We zijn aangekomen in een nieuw tijdperk; zowel voor Pokémon zelf als voor Pokémon in onze winkel. We verkopen al jaren Pokémon kaarten en hebben al wat ruilmiddagen gehad, nu het nieuwe tijdperk Scarlet & Violet begint vonden wij het een mooi moment om ook te starten met onze Pokémon Play league "Mighty Mismagius

Onze eerste Pokémon Play evenement wordt de Pre-Release van de nieuwe Scarlet & Violet set op Zaterdag 25 Maart. Tijdens dit event kun je nog voordat de set uitkomt in een toernooitje met de nieuwe kaarten spelen. Elke deelnemer ontvangt een Pre-Release kit bestaande uit een 40-kaarten deck, een exclusieve promo kaart en 4 Booster Packs van de nieuwe set. Dit toernooitje is zeer geschikt voor nieuwere spelers en heeft een gezellige sfeer. Elke deelnemer zal na afloop van het toernooi nog 3 boosters ontvangen en we zullen natuurlijk prijzen uitdelen voor de winnaars. We hopen dat het een gezellige middag wordt!
Hier kun je je aanmelden voor de Pre-Release.

We zijn van plan om veel Pokémon evenementen te gaan organiseren de komende tijd. Te beginnen met de Pre-Release op Zaterdag 25 Maart. Daarnaast gaan we Pokémon ruilmiddagen organiseren, Casual League evenementen waar spelers van elk niveau met elkaar kunnen spelen en grotere competitieve toernooien met grotere prijzen. Onze prachtige winkel en SpelKelder biedt een nette speelruimte voor spelers. We staan ook open voor input vanuit de community en hopen een gezellige speel omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt. 

Groetjes Cedric

Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard Janssen | community

Mijn naam is Richard, vader van 2 boys en eigenaar van het spelkwartier sinds 2020.

5 Torens

Geschreven door Milou .

5 Torens is een leuk en strategisch spel.

Lees meer

Dungeons & Dragons, Archtypes en spelgroepen

Geschreven door Tom Voskuilen

Een blog over archtypes van spelers en wat het belang is van de juiste groep vinden.

Lees meer

Uw feest in het Spelkwartier

Geschreven door Richard Janssen

Of je nu voor je kinderen, personeel en je vrienden een feest wilt geven bij ons kan het.

Lees meer