Cedric Grauwd
Blog overzicht - Pokémon: Het Nieuwe Tijdperk

Pokémon: Het Nieuwe Tijdperk

March 17th, 2023 • Door: Cedric Grauwd

We zijn aangekomen in een nieuw tijdperk; zowel voor Pokémon zelf als voor Pokémon in onze winkel. Spelkwartier gaat binnenkort zijn eerste Pokémon Pre-Release toernooi organiseren.

We zijn aangekomen in een nieuw tijdperk; zowel voor Pokémon zelf als voor Pokémon in onze winkel. We verkopen al jaren Pokémon kaarten en hebben al wat ruilmiddagen gehad, nu het nieuwe tijdperk Scarlet & Violet begint vonden wij het een mooi moment om ook te starten met onze Pokémon Play league "Mighty Mismagius"

Mighty MismagiusOnze eerste Pokémon Play evenement wordt de Pre-Release van de nieuwe Scarlet & Violet set op Zaterdag 25 Maart. Tijdens dit event kun je nog voordat de set uitkomt in een toernooitje met de nieuwe kaarten spelen. Elke deelnemer ontvangt een Pre-Release kit bestaande uit een 40-kaarten deck, een exclusieve promo kaart en 4 Booster Packs van de nieuwe set. Dit toernooitje is zeer geschikt voor nieuwere spelers en heeft een gezellige sfeer. Elke deelnemer zal na afloop van het toernooi nog 3 boosters ontvangen en we zullen natuurlijk prijzen uitdelen voor de winnaars. We hopen dat het een gezellige middag wordt!
Hier kun je je aanmelden voor de Pre-Release.

We zijn van plan om veel Pokémon evenementen te gaan organiseren de komende tijd. Te beginnen met de Pre-Release op Zaterdag 25 Maart. Daarnaast gaan we Pokémon ruilmiddagen organiseren, Casual League evenementen waar spelers van elk niveau met elkaar kunnen spelen en grotere competitieve toernooien met grotere prijzen. Onze prachtige winkel en SpelKelder biedt een nette speelruimte voor spelers. We staan ook open voor input vanuit de community en hopen een gezellige speel omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt.

Groetjes Cedric

Deel dit blog artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Cedric Grauwd

Trading Card Assortiment

Aangezien wij een spellen speciaal zaak zijn is het natuurlijk vooral gezelligheid wat wij aanbieden, spellen spelen kan al vanaf 3 jaar daar hebben we haba spellen voor, maar ook de andere leveranciers hebben kinder spellen. Voor de familie spellen, cooperatieve spellen, twee spelers en expert spellen richten we de pijlen wat meer naar 999 games, White Goblin Games en Asmodee

Dan hebben wij van Ravensburger en Jumbo spellen en puzzels van 2 tot 40.000 stukjes. Ook kun je bij ons tweedehands puzzels krijgen. Over tweedehands gesproken wij hebben tweedehands spellen en losse onderdelen, mocht je een keer wat kwijt zijn.

Dan zijn er ook veel mensen die miniaturen spellen spelen hiervoor werken wij samen met games workshop en Reaper miniaturen en als je dan een mooi terrein wilt maken voor je spel dan raden wij Zitterdes aan. Een spellen winkel zonder Role playing games kan natuurlijk niet vandaar dat wij ook deze hebben en de beruchte trading card games :-) . neem een kijkje in onze shop of nog beter kom de winkel in.

2de Hands - Animal Selfie

€7,99

Een

Bekijk in webshop

2de Hands - Boonanza: Het Dobbelspel

€9,99

Deze

Bekijk in webshop

2de Hands - diner voor één

€7,99

Ontsnap

Bekijk in webshop

2de Hands - Falcon: The Boating Lake

€12,50

Bekijk in webshop
ecommerce

Onze nieuwe Site

June 21st, 2022

Lees meer
ecommerce

Onze Speelruimte & Entree

June 21st, 2022

Lees meer