Welkom bij de grootste spellenwinkel
van Arnhem en omgeving

Ga direct naar de webshop

Miniaturen spel

 Welkom in de dynamische wereld van onze Miniatuurspellen Community, waar elke donderdagavond en tijdens spannende toernooien de epische gevechten van Star Wars Legion, Warhammer 40k, Killteam en Lord of the Rings tot leven komen! Sluit je aan bij ons en beleef de magie van miniatuurspellen samen met een gepassioneerde groep spelers. 

Bij onze spellenwinkel komen  spelers van alle niveaus samen om epische veldslagen te strijden en onvergetelijke avonturen te beleven. Of je nu een doorgewinterde strateeg bent of net begint aan je miniatuurreis, onze community biedt alles wat je zoekt. Hier kun je jezelf verliezen in de strijd van Star Wars Legion, de epische oorlogen van Warhammer 40k, de tactische missies van Killteam, en de legendarische gevechten van Lord of the Rings. 


Miniatuuravond

Elke donderdagavond is het Miniatuuravond bij ons in de winkel! Van 17:00 tot 22:30 kunnen spelers gebruikmaken van onze ruime kelder om hun favoriete miniatuurspellen te spelen. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe tegenstanders te ontmoeten, strategie├źn te testen en je schildervaardigheden te showen.


Evenementen en Toernooien

Wij organiseren regelmatig evenementen en toernooien voor de community. Vooral Star Wars Legion en Lord of the Rings toernooien zijn erg populair. Deze evenementen bieden een geweldige kans om je vaardigheden te tonen, nieuwe vrienden te maken en geweldige prijzen te winnen. Houd onze kalender in de gaten voor aankomende toernooien en speciale evenementen!

Of je nu een ervaren speler bent of net begint met miniatuurspellen, onze community verwelkomt iedereen. Kom langs en ervaar zelf de spanning en het plezier van miniatuurspellen bij ons in de winkel!

We hopen je snel te zien op een van onze Miniatuuravonden of evenementen!

Deel dit blogs artikel, kies je platform!