Welkom bij de grootste spellenwinkel
van Arnhem en omgeving

Ga direct naar de webshop
Richard Janssen

Onze nieuwe Site

24 augustus 2023 13:58

Welkom op onze site.

Hij is er dan eindelijk :-) onze nieuwe site. wat kun je hier allemaal doen?

Blogs lezen over spellen en spel gerelateerde zaken deze worden door onze ambassadeurs geschreven. Wij zijn daarom altijd op zoek naar mensen die vanuit hun eigen community een blog willen schrijven en het hoeft niet in de winkel gebeurt te zijn kan ook een beurs of ander nieuws zijn.

Ook zijn wij gestopt onze agenda op social media te zetten deze staat nu alleen nog maar hier. Zo is het duidelijk wat er wanneer te doen is. Ook staan het aantal plekken welke wij hebben erbij, je kunt dus gelijk een plekje Claimen om er zeker van te zijn dat je er bij bent. 

Dan hebben we natuurlijk onze voorraad op de site staan bestellen en in de winkel afhalen geen probleem. Punten? we koppelen je klantenpas zodat online en offline beiden je punten kunt laten groeien.

Er zullen vast nog wel wat kinkjes en kleine fouten te vinden zijn maar op de achtergrond zijn wij druk met deze er uit te strijken :-) 

Groetjes Richard


Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard Janssen | community

Mijn naam is Richard, vader van 2 boys en eigenaar van het spelkwartier sinds 2020.

Star Wars Legion Toernooi oktober

Geschreven door Jur de Leeuw

Star Wars Legion is een miniature wargame die zich afspeelt in het Star Wars universum. Sinds een aantal maanden is deze fascinerende game ook naar Spelkwartier Arnhem gekomen.  

Lees meer

Gravitrax Knikkerbaan

Geschreven door Richard Janssen

Hoort het nu wel of niet bij ons :-)

Lees meer

Wolters top 100: deel 1 (100-91)

Geschreven door Wolter Schaap

We hebben in onze speelkelder een hoop demo-spellen staan. Nu heeft een van onze medewerkers daar eens een lijst van opgesteld en naar aanleiding daarvan kwam het idee om een top 100 te maken. Mijn top 100 heeft voornamelijk zijn inspiratie van de spellen op deze lijst en er zullen zeker een paar spellen in missen (work in progress). Maar hier volgen de nummers 100 -90: Dit zijn allemaal spellen die ik graag speel en meestal een cijfer tussen de 6.5 en 7 krijgen.

Lees meer