Richard
Blog overzicht - Onze nieuwe Site

Onze nieuwe Site

June 21st, 2022 • Door: Richard

Welkom op onze site.

Hij is er dan eindelijk :-) onze nieuwe site. wat kun je hier allemaal doen?

Blogs lezen over spellen en spel gerelateerde zaken deze worden door onze ambassadeurs geschreven. Wij zijn daarom altijd op zoek naar mensen die vanuit hun eigen community een blog willen schrijven en het hoeft niet in de winkel gebeurt te zijn kan ook een beurs of ander nieuws zijn.

Ook zijn wij gestopt onze agenda op social media te zetten deze staat nu alleen nog maar hier. Zo is het duidelijk wat er wanneer te doen is. Ook staan het aantal plekken welke wij hebben erbij, je kunt dus gelijk een plekje Claimen om er zeker van te zijn dat je er bij bent.

Dan hebben we natuurlijk onze voorraad op de site staan bestellen en in de winkel afhalen geen probleem. Punten? we koppelen je klantenpas zodat online en offline beiden je punten kunt laten groeien.

Er zullen vast nog wel wat kinkjes en kleine fouten te vinden zijn maar op de achtergrond zijn wij druk met deze er uit te strijken :-)

Groetjes Richard

Deel dit blog artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard

Het was een droom welke waar geworden is na gewerkt te hebben in spellenwinkels en daarna in Arnhem mijn eigen winkel te openen kon ik het Spelkwartier over nemen. Hier waren dan weinig gedachte voor nodig en dit heb ik met Patrick dan ook gedaan. Helaas kregen we in 2020 te maken met COVID nu twee jaar verder veel mooie dingen veranderd en dan online weer een stap verder. Mijn Keuze van spellen zijn voornamelijk de snelle en gezellige spellen ook vind ik deck building helemaal te gek. Dat is ook de reden dat wij Dale of Merchants hebben vertaald naar het Nederlands. Verder hou ik van lekker dom lullen en veel gezelligheid. Groetjes Richard

Assortiment

Aangezien wij een spellen speciaal zaak zijn is het natuurlijk vooral gezelligheid wat wij aanbieden, spellen spelen kan al vanaf 3 jaar daar hebben we haba spellen voor, maar ook de andere leveranciers hebben kinder spellen. Voor de familie spellen, cooperatieve spellen, twee spelers en expert spellen richten we de pijlen wat meer naar 999 games, White Goblin Games en Asmodee

Dan hebben wij van Ravensburger en Jumbo spellen en puzzels van 2 tot 40.000 stukjes. Ook kun je bij ons tweedehands puzzels krijgen. Over tweedehands gesproken wij hebben tweedehands spellen en losse onderdelen, mocht je een keer wat kwijt zijn.

Dan zijn er ook veel mensen die miniaturen spellen spelen hiervoor werken wij samen met games workshop en Reaper miniaturen en als je dan een mooi terrein wilt maken voor je spel dan raden wij Zitterdes aan. Een spellen winkel zonder Role playing games kan natuurlijk niet vandaar dat wij ook deze hebben en de beruchte trading card games :-) . neem een kijkje in onze shop of nog beter kom de winkel in.

2de hands - Alpha Omega

€19,99

Spannend

Bekijk in webshop

2de Hands - Animal Selfie

€7,99

Een

Bekijk in webshop

2de Hands - Boonanza: Het Dobbelspel

€9,99

Deze

Bekijk in webshop

2de Hands - diner voor één

€7,99

Ontsnap

Bekijk in webshop
ecommerce

Onze nieuwe Site

June 21st, 2022

Lees meer
ecommerce

Onze Speelruimte & Entree

June 21st, 2022

Lees meer