Welkom bij de grootste spellenwinkel
van Arnhem en omgeving

Ga direct naar de webshop
Richard Janssen

De winkel in 2023

24 augustus 2023 14:03

er gaat wat veranderen..

Vanaf Januari tot September zijn wij op maandagen gesloten ook gaan wij stoppen met de zaterdagavonden spellen avonden. Deze veranderingen doen wij omdat we een hoop hebben in het afgelopen jaar, 

Het belangrijkste is dat wij onze focus gaan leggen op casual play, dit houd in dat wij elke vrijdag de deuren open gooien om welk spel dan ook te komen spelen de entree is € 3.00 per persoon en je zou om 10 uur in de ochtend plaats mogen nemen :-). Vraag naar de mogelijkheden en voordelen van een jaarkaart. 

Wat kan men zoal spelen op de vrijdag spellen dag denk aan een van onze ruime selectie demo spellen, maar ook kun je een potje Magic the Gathering, Flesh and Blood, Final Fantasy of Pokémon komen doen. Je mag natuurlijk ook je eigen spel mee nemen vaak vinden mensen dat ook erg leuk wij ook aangezien ondanks de gedacht wij ook niet alles kennen. 

Op de zaterdagen gaan wij onze focus leggen met community, toernooien te faciliteren waarbij de spelers een meer lijdende rol kunnen pakken om zo een top event te maken samen met ons als winkel. 

Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard Janssen | community

Mijn naam is Richard, vader van 2 boys en eigenaar van het spelkwartier sinds 2020.

De eerste stapjes naar #oosterspel

Geschreven door Richard Janssen

Al een tijd lopen wij met een idee om een beurs te organiseren in het Oosten.

Lees meer

De prachtige miniatuur hobby Deel 1: Bouwen & Verven

Geschreven door Jur de Leeuw

De hobby van miniatuur wargaming biedt een schat aan prachtige ervaringen. Het stimuleert creativiteit en tactisch denken en brengt hopelijk een boel plezier met zich mee. 

Lees meer

Disney Lorcana

Geschreven door Richard Janssen

Disney Lorcana een trading card games gebracht door Ravensburger.

Lees meer