Welkom bij de grootste spellenwinkel
van Arnhem en omgeving

Ga direct naar de webshop
Richard Janssen

2022 is voorbij gevlogen

24 augustus 2023 14:02

Weer een jaar bijna voorbij, de laatste maand staat voor de deur.

De lichtjes in de straten gaan weer aan, de huizen worden weer versierd het is de tijd voor cadeautjes. Een veel bewogen jaar voor de wereld een jaar met voor vele nieuwe ervaringen. Ook een jaar waarin we weer lekker naar de beurzen mochten en spellenavonden konden bezoeken. de laatste weken hebben we nog wat leuke events in de agenda staan. 

De Trent van dit jaar waren vooral dobbelspellen Qwixx, Keer op keer, Clever en natuurlijk Regenwormen. Daarnaast heeft Dale of Merchants het weer goed gedaan (vind ik ook de leukste). Maar ook de wat grotere spellen zijn nog in trek daar hadden we Everdell, Kwakzalvers en El dorado zijn dan de favorieten. Daarnaast zijn onze tweedehands puzzels en het ruilen hiervan het hele jaar in trek geweest. 

Wat we vooral zien is dat mensen weer samen gaan spelen en dat een spel weer wat langer mag duren we kunnen weer een gezellige avond of dag hebben. Naast spellen zijn wij in 2022 begonnen met een tiktok account en onze website hier hopen wij dat mensen deze net zo goed gaan vinden als onze Facebook en Instagram waar we het laatste jaar een verdubbeling van volgers hebben gekeken super bedankt en ook een bedankje voor alle mensen die een reactie hebben achter gelaten op Google zelfs de mensen met kritiek dit geeft ons mogelijkheden voor groei en verbetering. 

Wij hopen veel van u de komende weken nog te mogen ontvangen, anders tot volgend jaar en dat 2023 een nog groter spellenjaar mag worden. 

Groetjes Richard 

Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard Janssen | community

Mijn naam is Richard, vader van 2 boys en eigenaar van het spelkwartier sinds 2020.

Onze nieuwe Site

Geschreven door Richard Janssen

Welkom op onze site.

Lees meer

De winkel in 2023

Geschreven door Richard Janssen

er gaat wat veranderen..

Lees meer

Dungeons & Dragons, Puzzels en valstrikken

Geschreven door Tom Voskuilen

Inspiratie voor DM's die eens iets anders willen dan vechten.

Lees meer