Richard
Blog overzicht - 2022 is voorbij gevlogen

2022 is voorbij gevlogen

November 24th, 2022 • Door: Richard

Weer een jaar bijna voorbij, de laatste maand staat voor de deur.

De lichtjes in de straten gaan weer aan, de huizen worden weer versierd het is de tijd voor cadeautjes. Een veel bewogen jaar voor de wereld een jaar met voor vele nieuwe ervaringen. Ook een jaar waarin we weer lekker naar de beurzen mochten en spellenavonden konden bezoeken. de laatste weken hebben we nog wat leuke events in de agenda staan.

De Trent van dit jaar waren vooral dobbelspellen Qwixx, Keer op keer, Clever en natuurlijk Regenwormen. Daarnaast heeft Dale of Merchants het weer goed gedaan (vind ik ook de leukste). Maar ook de wat grotere spellen zijn nog in trek daar hadden we Everdell, Kwakzalvers en El dorado zijn dan de favorieten. Daarnaast zijn onze tweedehands puzzels en het ruilen hiervan het hele jaar in trek geweest.

Wat we vooral zien is dat mensen weer samen gaan spelen en dat een spel weer wat langer mag duren we kunnen weer een gezellige avond of dag hebben. Naast spellen zijn wij in 2022 begonnen met een tiktok account en onze website hier hopen wij dat mensen deze net zo goed gaan vinden als onze Facebook en Instagram waar we het laatste jaar een verdubbeling van volgers hebben gekeken super bedankt en ook een bedankje voor alle mensen die een reactie hebben achter gelaten op Google zelfs de mensen met kritiek dit geeft ons mogelijkheden voor groei en verbetering.

Wij hopen veel van u de komende weken nog te mogen ontvangen, anders tot volgend jaar en dat 2023 een nog groter spellenjaar mag worden.

Groetjes Richard

Deel dit blog artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard

Het was een droom welke waar geworden is na gewerkt te hebben in spellenwinkels en daarna in Arnhem mijn eigen winkel te openen kon ik het Spelkwartier over nemen. Hier waren dan weinig gedachte voor nodig en dit heb ik met Patrick dan ook gedaan. Helaas kregen we in 2020 te maken met COVID nu twee jaar verder veel mooie dingen veranderd en dan online weer een stap verder. Mijn Keuze van spellen zijn voornamelijk de snelle en gezellige spellen ook vind ik deck building helemaal te gek. Dat is ook de reden dat wij Dale of Merchants hebben vertaald naar het Nederlands. Verder hou ik van lekker dom lullen en veel gezelligheid. Groetjes Richard

Assortiment

Aangezien wij een spellen speciaal zaak zijn is het natuurlijk vooral gezelligheid wat wij aanbieden, spellen spelen kan al vanaf 3 jaar daar hebben we haba spellen voor, maar ook de andere leveranciers hebben kinder spellen. Voor de familie spellen, cooperatieve spellen, twee spelers en expert spellen richten we de pijlen wat meer naar 999 games, White Goblin Games en Asmodee

Dan hebben wij van Ravensburger en Jumbo spellen en puzzels van 2 tot 40.000 stukjes. Ook kun je bij ons tweedehands puzzels krijgen. Over tweedehands gesproken wij hebben tweedehands spellen en losse onderdelen, mocht je een keer wat kwijt zijn.

Dan zijn er ook veel mensen die miniaturen spellen spelen hiervoor werken wij samen met games workshop en Reaper miniaturen en als je dan een mooi terrein wilt maken voor je spel dan raden wij Zitterdes aan. Een spellen winkel zonder Role playing games kan natuurlijk niet vandaar dat wij ook deze hebben en de beruchte trading card games :-) . neem een kijkje in onze shop of nog beter kom de winkel in.

2de Hands - Animal Selfie

€7,99

Een

Bekijk in webshop

2de Hands - Boonanza: Het Dobbelspel

€9,99

Deze

Bekijk in webshop

2de Hands - diner voor één

€7,99

Ontsnap

Bekijk in webshop

2de Hands - Falcon: The Boating Lake

€12,50

Bekijk in webshop
ecommerce

Onze nieuwe Site

June 21st, 2022

Lees meer
ecommerce

Onze Speelruimte & Entree

June 21st, 2022

Lees meer