Ambassadeurs overzicht - Magic The Gathering

Magic The Gathering

Magic the Gathering is een (TCG) Traiding card game.

Magic the Gathering is een (TCG) Traiding card game.
Een spel welke je in meerdere formaten kunt spelen de grootste verschillen zijn dan het aantal kaarten in je deck en welke sets je mag en kunt combineren.

Bij ons in de winkel wordt er veel Modern en Legacy gespeelt maar ook Commander.
Dit spel leent zich uitstekend om te draften "Sealed", wij organiseren wekelijkse op vrijdag toernooitjes en eens in de drie maanden een pre-release waarbij je de nieuwe set kunt uit vogelen.

Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Onze ambassadeurs

Assortiment

Aangezien wij een spellen speciaal zaak zijn is het natuurlijk vooral gezelligheid wat wij aanbieden, spellen spelen kan al vanaf 3 jaar daar hebben we haba spellen voor, maar ook de andere leveranciers hebben kinder spellen. Voor de familie spellen, cooperatieve spellen, twee spelers en expert spellen richten we de pijlen wat meer naar 999 games, White Goblin Games en Asmodee

Dan hebben wij van Ravensburger en Jumbo spellen en puzzels van 2 tot 40.000 stukjes. Ook kun je bij ons tweedehands puzzels krijgen. Over tweedehands gesproken wij hebben tweedehands spellen en losse onderdelen, mocht je een keer wat kwijt zijn.

Dan zijn er ook veel mensen die miniaturen spellen spelen hiervoor werken wij samen met games workshop en Reaper miniaturen en als je dan een mooi terrein wilt maken voor je spel dan raden wij Zitterdes aan. Een spellen winkel zonder Role playing games kan natuurlijk niet vandaar dat wij ook deze hebben en de beruchte trading card games :-) . neem een kijkje in onze shop of nog beter kom de winkel in.

2de Hands - Animal Selfie

€7,99

Een

Bekijk in webshop

2de Hands - Boonanza: Het Dobbelspel

€9,99

Deze

Bekijk in webshop

2de Hands - diner voor één

€7,99

Ontsnap

Bekijk in webshop

2de Hands - Falcon: The Boating Lake

€12,50

Bekijk in webshop