Ambassadeurs overzicht - Final Fantasy

Final Fantasy

Final Fantasy Trading Card Games

Een nieuwe groep spelers heeft onze speelruimte ontdekt, kom een keer langs en speel mee. Final fantasy is een bekende naam die zins 2016 zijn toetreden deed in de spellen wereld buiten Japan.

Een deck bevat 50 kaarten en elke kaart mag er maar maximaal 3 keer in zitten. heb je interesse om het spel te leren neem dan contact op met onze community

Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Onze ambassadeurs

Assortiment

Aangezien wij een spellen speciaal zaak zijn is het natuurlijk vooral gezelligheid wat wij aanbieden, spellen spelen kan al vanaf 3 jaar daar hebben we haba spellen voor, maar ook de andere leveranciers hebben kinder spellen. Voor de familie spellen, cooperatieve spellen, twee spelers en expert spellen richten we de pijlen wat meer naar 999 games, White Goblin Games en Asmodee

Dan hebben wij van Ravensburger en Jumbo spellen en puzzels van 2 tot 40.000 stukjes. Ook kun je bij ons tweedehands puzzels krijgen. Over tweedehands gesproken wij hebben tweedehands spellen en losse onderdelen, mocht je een keer wat kwijt zijn.

Dan zijn er ook veel mensen die miniaturen spellen spelen hiervoor werken wij samen met games workshop en Reaper miniaturen en als je dan een mooi terrein wilt maken voor je spel dan raden wij Zitterdes aan. Een spellen winkel zonder Role playing games kan natuurlijk niet vandaar dat wij ook deze hebben en de beruchte trading card games :-) . neem een kijkje in onze shop of nog beter kom de winkel in.

Elf Ranger, Lanaerel Grayleaf

€5,99

Verfraa...

Bekijk in webshop

Figure Carrying Case

€21,99

Verfraa...

Bekijk in webshop

1000 Bommen en Granaten

€13,99

Dobbels...

Bekijk in webshop

16mm acrylic poly dice set marble with purple numbers

€11,99

7...

Bekijk in webshop