Bordspellen

Spellen spelen, wie doet dat nu niet?

Spellen spelen, wie doet dat nu niet?

Nou bij ons kun je elke week langs komen om een nieuw spel te spelen en of een spel wat je thuis hebt liggen maar niet aan toekomt. Leer mensen kennen met de zelfde interesses en speel een spel onder het genot van een drankje.

Deel dit blogs artikel, kies je platform!

Onze ambassadeurs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Assortiment

Aangezien wij een spellen speciaal zaak zijn is het natuurlijk vooral gezelligheid wat wij aanbieden, spellen spelen kan al vanaf 3 jaar daar hebben we haba spellen voor, maar ook de andere leveranciers hebben kinder spellen. Voor de familie spellen, cooperatieve spellen, twee spelers en expert spellen richten we de pijlen wat meer naar 999 games, White Goblin Games en Asmodee

Dan hebben wij van Ravensburger en Jumbo spellen en puzzels van 2 tot 40.000 stukjes. Ook kun je bij ons tweedehands puzzels krijgen. Over tweedehands gesproken wij hebben tweedehands spellen en losse onderdelen, mocht je een keer wat kwijt zijn.

Dan zijn er ook veel mensen die miniaturen spellen spelen hiervoor werken wij samen met games workshop en Reaper miniaturen en als je dan een mooi terrein wilt maken voor je spel dan raden wij Zitterdes aan. Een spellen winkel zonder Role playing games kan natuurlijk niet vandaar dat wij ook deze hebben en de beruchte trading card games :-) . neem een kijkje in onze shop of nog beter kom de winkel in.

Elf Ranger, Lanaerel Grayleaf

€5,99

Verfraa...

Bekijk in webshop

Elf Ranger, Lanaerel Grayleaf

€5,99

Verfraa...

Bekijk in webshop

Figure Carrying Case

€21,99

Verfraa...

Bekijk in webshop

10 Metal Puzzles

€9,99

Bekijk in webshop