Richard
Blog overzicht - Onze Speelruimte & Entree

Onze Speelruimte & Entree

June 21st, 2022 • Door: Richard

Onze Speelruimte & Entree neem als voorbeeld een jaarkaart!

Wij hebben een speelruimte waar je tot 40 mensen in kan, lekker gekoeld in de zomer door de airco.

Hoe gaat dit in zijn werk? op Donderdag, Vrijdag en Zaterdag avond zijn wij tot 22 uur open in de agenda staat wat er wanneer te doen is. Maar er is altijd ruimte genoeg om zelf iets te komen doen denk aan een kaartje leggen of kies een van onze demo spellen.

De kosten zijn € 3.00 per persoon per dag, kom je vaker? neem dan een jaarkaart deze kost € 50.00 maar zorg dat je in ons systeem staat en krijg gelijk 50 punten die weer voor € 2.50 korting zorgen bij de volgende aankoop. Dat samen zorgt ervoor dat je in een jaar maar 16 keer hoeft te komen en de kaart terug verdient hebt.

Daarnaast krijg je als jaarkaart houder 10% korting op de Organized Play activiteiten denk aan D&D Specials, Pre release en meer. En zorg ervoor dat je het juiste e mail adres gebruikt dan koppelen wij jou kaart gelijk aan de website.

Deel dit blog artikel, kies je platform!

Over de ambassadeur

Richard

Het was een droom welke waar geworden is na gewerkt te hebben in spellenwinkels en daarna in Arnhem mijn eigen winkel te openen kon ik het Spelkwartier over nemen. Hier waren dan weinig gedachte voor nodig en dit heb ik met Patrick dan ook gedaan. Helaas kregen we in 2020 te maken met COVID nu twee jaar verder veel mooie dingen veranderd en dan online weer een stap verder. Mijn Keuze van spellen zijn voornamelijk de snelle en gezellige spellen ook vind ik deck building helemaal te gek. Dat is ook de reden dat wij Dale of Merchants hebben vertaald naar het Nederlands. Verder hou ik van lekker dom lullen en veel gezelligheid. Groetjes Richard

Assortiment

Aangezien wij een spellen speciaal zaak zijn is het natuurlijk vooral gezelligheid wat wij aanbieden, spellen spelen kan al vanaf 3 jaar daar hebben we haba spellen voor, maar ook de andere leveranciers hebben kinder spellen. Voor de familie spellen, cooperatieve spellen, twee spelers en expert spellen richten we de pijlen wat meer naar 999 games, White Goblin Games en Asmodee

Dan hebben wij van Ravensburger en Jumbo spellen en puzzels van 2 tot 40.000 stukjes. Ook kun je bij ons tweedehands puzzels krijgen. Over tweedehands gesproken wij hebben tweedehands spellen en losse onderdelen, mocht je een keer wat kwijt zijn.

Dan zijn er ook veel mensen die miniaturen spellen spelen hiervoor werken wij samen met games workshop en Reaper miniaturen en als je dan een mooi terrein wilt maken voor je spel dan raden wij Zitterdes aan. Een spellen winkel zonder Role playing games kan natuurlijk niet vandaar dat wij ook deze hebben en de beruchte trading card games :-) . neem een kijkje in onze shop of nog beter kom de winkel in.

2de hands - Alpha Omega

€19,99

Spannend

Bekijk in webshop

2de Hands - Animal Selfie

€7,99

Een

Bekijk in webshop

2de Hands - Boonanza: Het Dobbelspel

€9,99

Deze

Bekijk in webshop

2de Hands - diner voor één

€7,99

Ontsnap

Bekijk in webshop
ecommerce

Onze nieuwe Site

June 21st, 2022

Lees meer
ecommerce

Onze Speelruimte & Entree

June 21st, 2022

Lees meer