Magic the Gathering: Pre-Release Lord of the Rings

Dit Pre-release evenement biedt je de kans om als eerste met de kaarten van de gloednieuwe van Magic the Gathering te spelen! Een week voordat The Lord of the Rings: Tales of the Middle Earth set uit komt houden wij dit prerelease evenement in het Spelkwartier. Elke deelnemer krijgt een “prerelease kit” die bestaat uit zes Draft Boosters van de nieuwe set, een prerelease promo foil, een promo code voor MTG Arena, en een speciale spindown dobbelsteen. Nadat iedereen zijn pakjes kaarten heeft geopend, mag iedereen een 40 kaarten deck bouwen. Daarna speelt iedereen in rondes, één tegen één, tegen elkaar in toernooistructuur. Dit evenement is altijd gezellig omdat iedereen de kans krijgt om te spelen met nieuwe kaarten en de sfeer informeel is. Dit casual evenement is ook perfect voor nieuwe spelers! Inloop is vanaf 11 uur en we zullen starten met het evenement om 12 uur.

Wat huishoudelijke mededelingen:

Bij alle events die wij organiseren verwachten wij een gezellige sfeer en respect voor je medespelers. Bij problemen kun je deze melden bij de winkelstaf.
Mocht er volgens de website het event vol zitten kun je altijd nog even voor de zekerheid contact zoeken met de winkel, wellicht is er nog een plekje.
Vraag ook meer informatie naar de mogelijkheden om extra korting te krijgen doormiddel van een jaarkaart bij de winkelstaf.
Geen eigen consumpties zijn toegestaan in de winkel. Bij verlaten van de winkel kunt u alles wat genuttigd is afrekenen.
Onder de 17 jaar kun je niet deelnemen bij avond evenementen dit in verband met verantwoordelijkheid.
Na 22.30 uur kun je geen spel meer starten, zodat ook het winkelpersoneel op tijd naar huis kan.
Wil jij ook iets organiseren laat het ons weten, dan plannen we samen en maken er een mooi event van.
Bij structurele problemen raden wij aan contact te nemen met Richard, zodat jij/wij hier over in gesprek blijven en kunnen kijken wat er anders kan. Klachten bij anderen offline en online hebben helaas geen zin.
Voor annuleren van je ticket verwijzen wij u naar de algemene voorwaarde op onze site.

Voor de Trading card Games.

Wij hebben geen Judge tijdens winkel Events. Zodra we boven de 36 spelers komen, zorgen wij dat er een Judge aanwezig is. Zodra er regel vragen zijn kun je terecht bij de winkelstaf en/of bij elkaar.
De prijzen poel worden top heavy uitgereikt afhankelijk van het formaat.
-MTG, 2 boosters per persoon gaan er de prijzen poel in
-FAB, 2 booster + promo kaart per persoon gaan er de prijzen poel in

Mee doen?

Start tijd:
17 Jun 2023 12:00
Eind tijd:
17 Jun 2023 17:00
Locatie:
Spelkwartier