Magic the Gathering, Camel Trophy

HEt spel Magic the gathering bestaal al heet wat jaren, voor de doorgewinterde fan hosten wij oldschool toernooien. Wij zorgen voor een lunch en jullie zorgen voor de gezelligheid.

We spelen met de zweedse regels, met als toevoeging dat je niet mag spelen met Mind Twist en Library of Alexandria (gentleman’s rules). Kort gezegd komt het er op neer dat we spelen zoals je Magic zou spelen in de beginjaren 1993-1994. Je maakt en speelt met een deck van kaarten uit de sets van Alpha tot en met The Dark, of kaarten die er net zo uitzien (reprints met het oude frame en dezelfde art en zonder foils, zoals bijv. deze uit renaissance of 4th edition:

Als je nog vragen hebt over het maken van een oldschool deck voor dit toernooi, of je voor de tijd nog een keertje wil playtesten met je oldschool deck, neem dan contact op op magicancients@gmail.com.

Wat huishoudelijke mededelingen:

Bij alle events die wij organiseren verwachten wij een gezellige sfeer en respect voor je medespelers. Bij problemen kun je deze melden bij de winkelstaf.
Mocht er volgens de website het event vol zitten kun je altijd nog even voor de zekerheid contact zoeken met de winkel, wellicht is er nog een plekje.
Vraag ook meer informatie naar de mogelijkheden om extra korting te krijgen doormiddel van een jaarkaart bij de winkelstaf.
Geen eigen consumpties zijn toegestaan in de winkel. Bij verlaten van de winkel kunt u alles wat genuttigd is afrekenen.
Onder de 17 jaar kun je niet deelnemen bij avond evenementen dit in verband met verantwoordelijkheid.
Na 22.30 uur kun je geen spel meer starten, zodat ook het winkelpersoneel op tijd naar huis kan.
Wil jij ook iets organiseren laat het ons weten, dan plannen we samen en maken er een mooi event van.
Bij structurele problemen raden wij aan contact te nemen met Richard, zodat jij/wij hier over in gesprek blijven en kunnen kijken wat er anders kan. Klachten bij anderen offline en online hebben helaas geen zin.
Voor annuleren van je ticket verwijzen wij u naar de algemene voorwaarde op onze site.

Mee doen?

Start tijd:
04 Mar 2023 10:00
Eind tijd:
04 Mar 2023 18:00
Locatie:
Spelkwartier