Het Oosterspel

Een gemis in het Oosten van Nederland is een spellenbeurs, we kennen natuurlijk Zuiderspel, Noorderspel en Spellenspektakel dan kan het Oosten van Nederland natuurlijk niet achter blijven.

Daarom dit jaar het eerste stapje naar een volwaardige beurs, we gaan kijken of er voldoende animo is om een grote beurs neer te gaan zetten. Het eerste stapje zal gezet worden samen met de Commanderie Gelderse Poort (https://commanderiegeldersepoort.nl/) hier hebben wij een mooie ruimte binnen en buiten, gratis parkeren en goed bereikbaar met openbaar vervoer of de fiets.

Op dit moment hebben zich een leuke club met Leveranciers gemeld om te komen en hun spellen aan u te laten zien of met u te spelen. Spelkwartier zal aanwezig zijn met de spellen waar we een demo van geven om deze te kopen. Alle bezoekers zullen bij aanmelden een goodie bag ontvangen met leuke veranssingen er in.

Kinderen tot 10 jaar zijn gratis, wij hebben een klein aanbod voor de kleintjes. Ook zullen er voldoende aanbod zijn om wat te eten of drinken

Mee doen?

Start tijd:
29 May 2023 10:00
Eind tijd:
29 May 2023 18:00
Locatie:
Commanderie Gelderse Poort