Dungeon & Dragons Adventure League

Op donderdagen hosten wij de adventure league, dit is voor beginnende spelers mensen die de eens willen ervaren wat Role playing Games zijn het enige wat je nodig hebt is een setje Dobbelstenen. Als je de eerste keer komt helpen onze Dungeon Masters helpen je dan mee met het maken van een karakter.

Hiervoor gebruiken wij het stanaard array en informatie uit de boeken: Players handbook, Xanathar's guide to Everything, Tasha's Cauldron to Everthing, Fizban's Treasury of Dragons, Monsters of the Universe, Sword coast adventure guide. Maar al deze boeken heb je niet nodig :-)

De kosten voor een sessie zijn € 3.00 pp.

Wat huishoudelijke mededelingen:

Bij alle events die wij organiseren verwachten wij een gezellige sfeer en respect voor je medespelers. Bij problemen kun je deze melden bij de winkelstaf.
Mocht er volgens de website het event vol zitten kun je altijd nog even voor de zekerheid contact zoeken met de winkel, wellicht is er nog een plekje.
Vraag ook meer informatie naar de mogelijkheden om extra korting te krijgen doormiddel van een jaarkaart bij de winkelstaf.
Geen eigen consumpties zijn toegestaan in de winkel. Bij verlaten van de winkel kunt u alles wat genuttigd is afrekenen.
Onder de 17 jaar kun je niet deelnemen bij avond evenementen dit in verband met verantwoordelijkheid.
Na 22.30 uur kun je geen spel meer starten, zodat ook het winkelpersoneel op tijd naar huis kan.
Wil jij ook iets organiseren laat het ons weten, dan plannen we samen en maken er een mooi event van.
Bij structurele problemen raden wij aan contact te nemen met Richard, zodat jij/wij hier over in gesprek blijven en kunnen kijken wat er anders kan. Klachten bij anderen offline en online hebben helaas geen zin.
Voor annuleren van je ticket verwijzen wij u naar de algemene voorwaarde op onze site.

Voor de Trading card Games.

Wij hebben geen Judge tijdens winkel Events. Zodra we boven de 36 spelers komen, zorgen wij dat er een Judge aanwezig is. Zodra er regel vragen zijn kun je terecht bij de winkelstaf en/of bij elkaar.
De prijzen poel worden top heavy uitgereikt afhankelijk van het formaat.
-MTG, 2 boosters “per persoon gaan er de prijzen poel in”
-MTG prerelease 2 boosters per persoon (50% naar top 3, 50% naar alle spelers)
-FAB, 2 booster + promo kaart “per persoon gaan er de prijzen poel in”

Mee doen?

Start tijd:
29 Jun 2023 18:30
Eind tijd:
29 Jun 2023 22:00
Locatie:
Spelkwartier
Evenement zit vol